23. září 2019 Středisko Šternberk

Při XIII. Benefičním koncertu Charity Šternberk zazpíval Pavel Novák

Většinou po Benefičním koncertě přichází poděkování i slova uznání od návštěvníků, hostů či sponzorů. O to složitější a náročnější je připravovat ročník následující. Tentokrát můj výběr interpreta padl na Pavla Nováka, který s námi spolupracuje již více let. Účinkuje na Charitním plese pro uničovské středisko, připravil zábavný pořad pro dětské koledníčky Tříkrálové sbírky.

Benefiční koncert se konal 21. září 2019 v prostorách Městského klubu ve Šternberku. Záštitu převzal starosta města Šternberka Stanislav Orság, který přednesl svoji zdravici, také mně předal krásnou květinu a poděkoval všem charitním pracovníkům za práci. Moje pozvání přijal prezident Arcidiecézní charity Olomouc P. Bohumír Vitásek a poslanec Parlamentu České republiky Marian Jurečka. Celkový příjem ze sponzorských darů činil 243 000 korun. Pavel Novák zpíval zejména všechny známé písně svého otce, taktéž na něj vzpomínal jak v rovině veselé, tak i vážnější, právě v letošním roce si připomínáme 10 let od úmrtí.

Mohu říci, že po koncertě jsem opět mohla slyšet slova poděkování za vydařený koncert. Na druhý den ještě přišel děkovný e-mail od Pavla Nováka, z něj krátká citace: „My jsme si to s kapelou užili a snad jste byli spokojeni i vy a diváci. Aspoň taková byla zpětná vazba po koncertě. Obdivuji vaši práci a vážím si, že mohu občas být její součástí!“

Po krátkém vydechnutí jsem již vybrala interpretku pro XIV. Benefiční koncert, budeme se těšit na muzikálové melodie v podání Leony Machálkové a věřím, že i sponzoři nám ponechají svoji přízeň.

Pavlína Vyvozilová

XIII. Benefiční koncert podpořili:

Sponzoři Benefičního koncertu

Benefiční koncert Šternberk 2019