Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

ČSOB pomáhá regionům - podpora Charitní poradny NEDLUŽÍM

Charita Šternberk uspěla v projektu „ČSOB pomáhá regionům“. Za Olomoucký kraj soutěžíme s projektem „Odborná a bezplatná cesta z dluhové pasti“.

Na webových stránkách www.csobpomaharegionum.cz najdete projekty a jejich prezentační videa. Stránky umožňují  přímé poslání daru našemu projektu. Finanční částku lze také přímo zaslat na přidělený účet našeho projektu: 101 7777 101/0300, variabilní symbol: 20186202.

Sbírka probíhá od 6.12.2018 do 7.1.2019. Dle výše příspěvků přidá ČSOB svůj dar.

Veškeré prostředky budou použity na chod Charitní poradny Nedlužím.

Všem, kteří nás podpoří, předem DĚKUJEME!

Na vámi zaslaný dar mohu vystavit Potvrzení o přijetí daru.

banner_640x130_150dpi

Králové šíří poselství radosti, požehnání všem, které navštíví.

Čekají tě nachozené kilometry, možná i mrazivé počasí, někdy i odmítnutí, ale především skvělý pocit, že jsi udělal něco pro dobrou věc a zažil něco nového.

Poznáš možná nové kamarády, seznámíš se blíž s lidmi z tvého města nebo vesnice, kde žiješ.

Překonáš sám sebe? Ukaž, že jsi KING. Staň se třetím králem!

XVII. Benefiční koncert střediska Uničov

Charita Šternberk - středisko Uničov pořádá XVII. Benefiční koncert.

SRDEČNĚ ZVEME!

XVII. Benefiční koncert

Poděkování za pomoc při Národní potravinové sbírce 2018

Charita Šternberk děkuje všem dárcům, kteří se zúčastnili Národní potravinové sbírky 2018
ve Šternberku, Litovli a Uničově a darovali trvanlivé potraviny a drogerii potřebným.

Autogramiáda publikace Jindřicha Štreita

Charita Šternberk Vás tímto zve na slavnostní autogramiádu publikace Jindřicha Štreita "Vzájemnosti". Akce se uskuteční dne 20. listopadu 2018 od 16.00 hodin v prostorech Informačního centra ve Šternberku. Publikace obsahuje 45 fotografií se společným tématem - život osob bez přístřeší.

Národní potravinová sbírka 2018

Dne 10. 11. 2018 se uskuteční už 6. ročník Národní potravinové sbírky.

Na pomoc při sbírce hledáme dobrovolníky ochotné věnovat svůj čas a síly při odebírání darovaného zboží v obchodě Tesco.

Jedná se o rozdávání informačních letáků a odebírání a vážení darovaného zboží na prodejně.

Na Vánoční balíčky se letos těší 414 chudých dětí z Ukrajiny

Chaloupka, ve které žijí dvě cizí rodiny. Nevede k ní silnice, cesta je bahnitá, plná děr. V ukrajinském Lopatynu takhle bydlí desetiletý Roman. Chlapec má Downův syndrom, rodina je chudá, loni neměla doma ani vánoční stromeček. O to víc chlapci udělal radost Vánoční balíček. Čeští dárci mu poslali sportovní bundu, papírové skládačky, hakisak a fotbalový míč. Arcidiecézní Charita Olomouc dopravuje dárky na Ukrajinu každý rok, letos má na seznamu 414 potřebných dětí, které zájemci z ČR mohou obdarovat. Je to o 73 dětí víc než loni...

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Úspěšný XII. Benefiční koncert

V neděli 23. září 2018 se uskutečnil již XII. Benefiční koncert. Z více pohledů se stal velmi úspěšným. Zejména výběr hudební produkce byl sázkou na jistotu a sourozenci Hana a Petr Ulrychovi za doprovodu skupiny JAVORY BEAT předvedli profesionální výkon na vysoké úrovni. Kulturní sál v Městských kulturních zařízeních byl zaplněný návštěvníky a pozvanými hosty.

XII. Benefiční koncert

Zveme tímto srdečně na náš již XII. Benefiční koncert Charity Šternberk-střediska Šternberk. Koncert se uskuteční dne 23. 9. 2018 v 17.00 hodin, tentokrát v prostorech Kulturního domu ve Šternberku (ulice Masarykova 20, Šternberk).

Hlavním hostem koncertu budou sourozenci Ulrychovi a skupina Javory Beat.

Akce je pořádána pod záštitou starosty města Šternberka Ing. Stanislava Orsága.