Charita Šternberk je připravena pomáhat při karanténě
9. listopadu 2020 Aktuality

Charita Šternberk je připravena pomáhat při karanténě

Začátkem nouzového stavu v říjnu 2020 jsme hned reagovali na možné komplikace u lidí v karanténě, kteří se ocitnou bez možnosti pomoci svých blízkých. Zajištujeme nákupy, vyzvednutí léků a dovoz obědů.

Již od začátku října nabízíme možnost pomoci v této nelehké době. Od začátku října 2020 pomáháme zajišťovat nákupy, vyzvednutí léků (zejména přes e-recept) či s dovozem obědů. Tyto činnosti provádíme v době nouzového stavu pro lidi v karanténě, seniory, kteří nemohou na nákup z důvodu karantény rodiny a nemohoucím osobám, kterým nemůže nákup zajistit někdo blízký, či rodinný příslušník. V měsíci říjnu jsme provedli desítku nákupů. Máme k dispozici i dobrovolníky, kteří jsou připraveni pomáhat.

Pokud jste se ocitli v karanténě, bez možnosti pomoci nejbližších, neváhejte nás kontaktovat:

• pro region Šternberk volejte na mobil 730 585 752.
  • pro region Litovel volejte na mobil 731 391 925 nebo pevnou linku 585 341 444.
  • pro region Uničov volejte na mobil 739 500 407.

Na uvedených číslech vám proškolení pracovníci pomohou zajistit nákup, obědy, léky a také vás vyslechnou a nabídnou i jinou formu pomoci. Náš pracovník vás může popřípadě nasměrovat na naše další charitní služby a další pomáhající organizace.

Jsme tu stále pro vás.

Za kolektiv Charity Šternberk všem mnoho sil a zdraví.

Pracovníci Charity Šternberk