Tříkrálová sbírka 2021

Intenzivně připravujeme Tříkrálovou sbírku. Epidemiologická situace nám neumožňuje přímou koledu a předání požehnání „dům od domu“.

I v roce 2021 bychom se rádi setkali s Vámi osobně venku před Vaším domem a popřáli Vám do nového roku. Předali drobné dárky a prohodili s Vámi pár slov. Situace nás vede k tomu, předat Vám požehnání i jinak. Stejně jako pro Vás připravit i další možnosti nám přispět.

Pro ty co nás chtějí podpořit a vyslechnout si požehnání máme následující možnosti:

• zhlédnout videokoledu a přispět nám on-line do virtuální kasičky na stránkách trikralovasbirka.cz, v této kasičce zadejte PSČ 785 01, 784 01, 783 91 nebo PSČ Vaší obce, tak se příspěvek dostane do Vaší Charity
  • můžete také přispět převodem z účtu na tříkrálový účet 66008822/0800 s variabilním symbolem pro Charitu Šternberk 77707028, pro platbu je možné použít přiložený QR kód

QR kód pro platbu

Tříkrálová sbírka probíhá od 1. 1. 2021 do 24. 1. 2021.

V každé obci/městě se snažíme zajistit místo, kde budete moci přispět klasickou formou v hotovosti do kasičky. Jedná se o obecní úřady, obchody, kostel. Každá obec má jiné možnosti. Prostřednictvím rozhlasu informujeme o místech s kasičkou. Kasičky jsou umístěny také ve všech charitních střediscích.

• Charita Šternberk - středisko Šternberk (Opavská 13), dále pak ve městě Šternberk na těchto místech: Městský úřad Šternberk (podatelna-Opavská 1), Restaurace Na Koupáku (Svatoplukova 15), Obchůdek SCUK.cz (Radniční 5), Supermarket TESCO Šternberk (na informacích), Supermarket ALBERT Šternberk, KAUFLAND Šternberk, Stavebiny AVANT (Lhotská 19a), Zahradnické potřeby P. Bundil (Uničovská 100), Kuchyňské potřeby ŘEKO (Olomoucká 13), Vypečené dobroty (Labutí 4), Nemocnice AGEL Šternberk, Lékárna AGEL Šternberk, Albertovo knihkupectví (Radniční 7), Potraviny U Aničky (Můj obchod, ČSA 127/5), Lékárna SALUS (Partyzánská 120), AROMASHOP s.r.o. (Hlavní náměstí 12), Květiny ROZÁRKA (ČSA 14/28), ZOO Mája (Jarní 79), kasičky jsou umístěny i v Psychiatrické léčebně Šternberk, společnosti Excalibur Army spol. s.r.o., Keestrack-cz s.r.o. a Robertshaw s.r.o. Moc děkujeme za podporu!
  • Charita Šternberk - středisko Uničov (Šternberská 497), dále pak ve městě Uničov na těchto místech: Městský úřad Uničov (podatelna-Masarykovo nám. 22), Supermarket Albert, masna Makovec v Penny, masna Rosema, Poliklinika Uničov (bufet), Lékárna Mgr. Březinová (Nemocniční 256), Hospůdka U Bílého beránka (Masarykovo nám. 40), Trafika na náměstí, do kasičky je možno přispět i v Supermakretu TESCO Uničov - ovšem pouze v sobotu 9. 1. a  16. 1.
  • Charita Šternberk - středisko Litovel (Vítězná 1129), dále pak ve městě Litovel na těchto místech: Cukrárna Ječmínek, Květinářství Pinie, Dostál Elektro, Drogerie Teta, Fremlova lékárna, Nová lékárna, Lékárna U Polikliniky, Večerka Adam, Doubravský Dvůr

O průběhu sbírky, konání i změnách Vás informujeme na našich stránkách a možnosti jsou uvedeny i na stránce https://www.acho.charita.cz/tks/trikralova-sbirka/.

Závěrem bychom chtěli všem poděkovat, že jste tu s námi a zapojujete se do pomoci ostatním.

Jménem pracovníků Charity Šternberk Vám přejeme šťastný nový rok, plný zdraví a pohody.

Kontaktujte nás: