25 let Charity Šternberk
10. srpna 2016 Články

25 let Charity Šternberk

Přijďte s námi oslavit 25. výročí založení Charity Šternberk. Oslavy budou zahájeny v pátek dne 23. 9. 2016, kdy ve všech střediscích (ve Šternberku, Uničově i v Litovli) bude Den otevřených dveří. Hlavním bodem oslav bude v sobotu dne 24. 9. 2016 X. Benefiční koncert se skupinou HRADIŠŤAN a Jiřím Pavlicou. Zakončení oslav proběhne v neděli dne 25. 9. 2016 slavnostní mší svatou v kostele Zvěstování Panny Marie za přítomnosti televize NOE.

Podrobný program na jednotlivé dny:

23. 9. 2016

Den otevřených dveří

Den otevřených dveří bude probíhat ve všech střediscích Charity Šternberk (ve Šternberku, Uničově a v Litovli) od 9.00 do 15.00 hodin.

24. 9. 2016

X. Benefiční koncert

Koncert bude zahájen v 16.00 hodin v kostele Zvěstování Panny Marie ve Šternberku. Hlavním hostem bude skupina HRADIŠŤAN a Jiří Pavlica. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji od 22. 8. 2016 do 23. 9. 2016, 13.00 hodin.

Předprodej ve Šternberku:

• Městské informační centrum, Horní náměstí 2
  • Charita Šternberk, Opavská 13
  • Expozice času, ČSA 19
  • Kulturní dům, Masarykova 20

25. 9. 2016

Slavnostní mše svatá

Mše bude zahájena v 10.30 hodin v kostele Zvěstování Panny Marie ve Šternberku. Na mši bude přítomna televize NOE.