ČSOB pomáhá regionům - SR Rozkvět
15. prosince 2016 Články

ČSOB pomáhá regionům - SR Rozkvět

Charita Šternberk středisko Šternberk uspěla v projektu ČSOB pomáhá regionům a bojuje o jedno ze čtyř míst. Projekt je netradiční tím, že je zapotřebí, aby se podílela i veřejnost, která zná práci charitních pracovníků.
Víc peněz z projektu získá ten, kdo získá větší finanční obnos od veřejnosti. K nastřádaným příspěvkům od veřejnosti bude poté přidělen příspěvek od ČSOB:   1. místo 50 tis. Kč 2. místo 40 tis. Kč 3. místo 35 tis. Kč 4. místo 25 tis. Kč

Za Olomoucký kraj soutěžíme s projektem Tréninková kuchyňka pro Sociální rehabilitaci Rozkvět. Cílem služby je u osob s mentálním postižením zvýšit samostatnost, nezávislost a soběstačnost, aby mohli zůstat ve svém přirozeném domácím prostředí a nemuseli v budoucnu využívat ústavní péči. Tréninková kuchyňka umožňuje za podpory pracovníků uživatelům bezpečně načerpat nové a upevnit stávající dovednosti v péči o sebe a o domácnost.

Kdo by nás chtěl finančně podpořit, prosíme, zašlete finanční částku na číslo účtu: 1017777101/0300 a NUTNÉ je uvést i variabilní symbol: 20166205.         

Výběr peněz bude ukončen o půlnoci 6. 1. 2017.

Všem, kteří nás podpoří, předem DĚKUJEME!                                       

Více informací naleznete zde.

csob-pomaha-regionum-logo