Benefiční večer Ludmily Vysloužilové
30. listopadu 2023 Články

Benefiční večer Ludmily Vysloužilové

Ve čtvrtek 30.11.2023 se uskutečnil v Městském klubu Litovel Benefiční večer Ludmily Vysloužilové, jehož výtěžek podpoří pečovatelskou a zdravotní službu Charity v Litovli.

Paní Vysloužilová kvůli svému zdravotnímu stavu v minulosti využívala terénní zdravotní službu při Charitě
v Litovli. S jejich službami byla natolik spokojená, že se rozhodla věnovat Charitě část svého umění a to několik obrazů. Mimo jiné, se k obrazům paní Vysloužilové přidali i další umělci. Dohromady se v sále sešlo 37 různých děl.

Nápadem bylo obrazy vydražit a podpořit jmenované Charitní služby. S podobnou akcí, jsme na Charitě doposud neměli zkušenost a  celou akci nám tak pomohla zrealizovat paní Helena Pešťuk Sedláčková, která se již na takových akcích podílela. S její pomocí jme zajistili bohatý kulturní program na kterém vystoupil operní pěvec Jiří Přibyl s pianistkou Lucii Kauckou, harfistka Sabina Soviarová, několikanásobný vítěz soutěží ve slam Jura Juráň i zpěvačka Martina Látalová.

Díky srdečnosti a laskavosti zúčastněných, se nám podařilo vydražit krásných 38 200 korun.

Věříme, že akce přinesla pro každého pohlazení po duši a provoněnou atmosféru všeho umění, které celému večeru vévodilo.

Již teď víme, že tato akce nebyla poslední a můžeme se těšit na další umělce i jejich díla, se kterými se budeme moci potkat v příštích letech.

Děkujeme všem zúčastněným a sponzorům.

(Doubravský dvůr, Melites spol s.r.o., Městský klub Litovel)